Currículum

10Neix a Jaca el 1979. Inicia els seus estudis musicals a la seva ciutat natal, obtenint el Títol Professional de piano a la veïna ciutat de Sabiñánigo. Cursa els estudis de Magisteri Musical a la UAB i de piano a Barcelona amb Carme Poch, obtenint la Titulació Superior al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Com a pianista a realitzat diversos concerts a Barcelona i Jaca, i ha acompanyat nombroses corals com l’Orfeó Gracienc, la Coral Cantiga o la Coral La Fuga, i corals infantils com Coloraines de l’Orfeó Gracienc i el Virolet (coral de la qual en va ser director durant 4 anys). Ha estat professor de diverses escoles de música.

La seva vinculació a les corals infantils el va portar a iniciar els seus estudis de direcció als cursos de direcció la FCEC i dels Lluïsos de Gràcia.

Actualment ha deixat la tasca educativa a l’escola primària, per ampliar els estudis de direcció coral a l’ ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb Josep Vila i Johan Duijck.

Ha estat director del Cor Jove de l’Orfeó Gracienc (2005-2007), del Cor Diaula (2006-07) i de la coral Infantil el Virolet (2000–04).

Actualment dirigeix la Coral Genciana de la Parròquia de Sant Miquel dels Sants (des de 2003), i aquest mateix any ha assumit la direcció de la Coral Quodlibet de Molins de Rei i del Cor Albada de l’Agrupació Cor Madrigal. També és preparador dels “Messíes participatius” de la Caixa.

Deja un comentario